Allmänna villkor

Offert 

Angivna priser för offert är giltiga i 30 dagar. Priser anges inklusive moms, exklusive kemikalieskatt och liknande externa avgifter och fraktkostnader.

Order

På order så anges priserna inkl moms, kemikalieskatt för viss elektronik som radio och repeater. Eventuella felaktigheter i orderbekräftelse skall uppmärksammas omgående efter mottagandet. I annat fall anses ordern godkänd.

Betalningsvillkor

20 dagar netto efter godkänd kreditprövning. Avtalskunder enligt avtal. Dröjsmålränta debiteras enligt räntelagen.

Kemikalieskatt

Punktskatt debiteras i enlighet med Lag (2016:1067) om skatt på kemikalier i viss elektronik. Aktuell skatt redovisas på orderbekräftelse (ej moms).

Leveransvillkor

Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantören kan leveranstiden vara något längre. Meddelande om ev. avvikelser från den normala leveranstiden får du i samband med orderbekräftelsen. Vi levererar med Postnord Företagspaket, DHL och TNT.

Garantier

Våra produkter har 2 års garanti, vid annat anges detta på produkten. Din kvittens/orderbekräftelse/faktura gäller som garantibevis & kopia skall bifogas ihop med en felbeskrivning vid inskickning. 

Beställningar

Beställningar kan göras via telefon: 072-7330444 eller e-post: info@komradiotjanst.se

Hyresvillkor