Uthyrning

Hyresradio efter behov

Hyresradio

Kommunikationsradio är det perfekta hjälpmedlet för dig som måste upprätthålla kontakt över både små och stora områden.

Vi erbjuder hyresradio efter dina behov som till exempel events, bevakning, konferens, idrottsevenemang, filminspelning, byggarbetsplats, detaljhandeln, restaurang, tillfälliga arbetsplatser mm. Din utrustning programmeras av oss för att möta era krav på snabb och enkel kommunikation.

Vi hyr även ut olika tillbehör till komradion för att du ska få ut det mesta av din kommunikation som tex. 6-facksladdare, monofoner eller headset.

komradio-uthyrning

Ladda hem

HYRA ELLER KÖPA

Varför hyra?

Ibland är det bättre att hyra än att köpa. Detta beroende om du behöver använda komradio utrustning en längre period, om inte så brukar det löna sig att hyra. Se mer information nedan.

Enkelhet

Vi gör komradio uthyrning väldigt enkel. Kontakta oss så hjälper vi dig. Om du vill påskynda processen, eller om ditt krav är brådskande, kanske du vill överväga några problem först.

  • Hur länge kommer du att behöva utrustningen?
  • Har du några speciella krav? Är du till exempel på en plats där särskilda radiobestämmelser gäller, till exempel en TV-studio eller centrum?
  • Hur ofta krävs utrustningen? Om du ofta behöver radioapparater, kan långsiktig hyra vara mer lämpad

Kostnadseffektivt

Hyra är ett särskilt kostnadseffektivt sätt att leverera väsentlig kommunikation, kostnader och budgetar kan planeras genom fast prissättning, all utrustning upprätthålls och stöds fullt ut under hyresperioden och både leverans och insamling kan ordnas.

På detta sätt kan värdefulla resurser riktas där de behövs bäst med försäkran om att kritisk kommunikation levereras säkert av Komradiotjänst.

UTHYRNING AV

Olika tillbehör

Det finns en mängd olika tillbehör, se en del av detta nedan.

Komradio: Motorola DP2400e, Motorola DP4400e, Zodiac D400.

Öronmussla G-bygel

Monofon

Mikrofon/öronmussla

Intresserad av att hyra komradio eller om du har frågor!