Om oss

Vår vision är att alltid leverera produkter med rätt kvalitet.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Komradiotjänst

Alla kunder och önskemål är lika viktiga för oss. Vi jobbar med fokus på dig som kund för att möta dina behov och hitta anpassade lösningar.

Starten

Komradiotjänst startades 2011 som en leverantör av kommunikationsradio till bevakning- och säkerhetsbranschen. Sedan dess har vi utvecklat företaget med nya produkter, kompetenser och nya samarbetspartner.

Vad vi gör

Vi tillhandahåller anpassade kommunikationslösningar för organisationer där sambandet är avgörande, för verksamhetens framgång eller medarbetarnas säkerhet. Under åren har vi också utökat med kompetenser inom fler områden för att kunna leverera bättre helhetslösningar.

Affärside & Vision

Vår affärside är att tillhandahålla tjänster som uthyrning, försäljning och service av kommunikationsradio. Vår vision är att alltid leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet i kombination för att ni ska kunna kommunicera säkert. 

Behovsanpassade lösningar

Våra kommunikationslösningar utformas alltid efter er verksamhet. Vi levererar lika gärna enstaka komradio som omfattande system, det beror helt på era unika behov, önskemål och målsättningar. Vi utvecklas ständigt för att tillmötesgå våra kunders behov, krav och önskemål.

 

ER SÄKERHET

Integritetspolicy

Här beskriver vi hur insamling och användning av data hanteras på denna webbplats för att följa gällande lagar och förordningar (GDPR).

Vilka uppgifter lagrar vi och hur länge.

De uppgifter som lagras är de fält som kontaktformuläret innehåller. Vi sparar uppgifterna så länge det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Vi grundar insamlingen av personuppgifter på samtycke.

Ändamålet med insamlingen.

Vi samlar in uppgifter för att ta kontakt, upprätta och / eller bibehålla en affärsrelation.

Ta del av, ändra lagrade informationen

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du personuppgiftsansvarig. Du har även rätt att begära rättning eller radering av dina personuppgifter när som helst.

Samtycke

Du har rätt att återkalla samtycke till användning av dina personuppgifter när som helst genom att kontakta personuppgiftsansvarig. Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett sätt som ej är förenligt med våra angivna direktiv har du rätten att klaga till en tillsynsmyndighet.