Försäljning

Motorola, Hytera, Zodiac mm.

Köpa produkter

Vi erbjuder försäljning av komradio produkter från varumärken som Motorola, Hytera, SVB försäljning, Zodiac och Icom. Oavsett om du vill köpa din första uppsättning komradio, eller utöka din befintliga flotta, är vi här för att hjälpa!

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

komradio-försäljning

FÖR- och NACKDELAR

Hyra eller köpa?

När du funderar på att köpa alternativt hyra komradio, bör du notera din nuvarande ekonomiska situation. 

Till exempel ägandekostnad kontra hyrakostnad, projektlängd eller jobbfrekvens, utrustningstillgänglighet och användning samt lagerhantering och lagerkontroll.

För- och nackdelar med att hyra kontra att köpa:

Hyra

  • Lägre initialinvestering.
  • Tillgång till ett bredare utbud av utrustning hela tiden.
  • Underhåll sköts av annan part.

Köpa

  • Få avkastning på din investering när du inte längre behöver utrustningen.
  • Mer flexibel – utrustning tillgänglig när du behöver den.

OLIKA TYPER AV

Systemlösningar

Här är tre av dem stora kommunikations-system som finns att tillgå idag och dem går att sammankoppla via olika systemlösningar.

DMR

Digital mobil radio är en öppen standard för digital radio – kommunikation och erbjuds från flera tillverkare. Systemet har utvecklats i Europa och används nu i hela världen. DMR radio kan sända både analogt och digitalt, så det går att använda båda typerna tillsammans.

LTE RADIO (POC)

Det nya PoC (Push to talk Over Cellular) radiosystemet är utformat för att leverera de allra bästa funktionerna från LTE och radiokommunikation. LTE radio använder mobiltelefonnät som sin bakbeninfrastruktur som möjliggör kommunikation utanför din traditionella begränsande RF-radiotäckning.

IP RADIO

RoIP eller Radio over Internet Protocol är avsett för tvåvägs radiokommunikation, det vill säga tänkt att fungera som kommunikationsradio över IP. Ur systemsynpunkt är RoIP i huvudsak VoIP (Voice over IP) med den i kommunikationsradiosammanhang välanvända funktionen PTT (Push to Talk).

Intresserad av att köpa produkter eller om du har frågor!