Wave ptx

En nätverksberoende premumerationstjänst.

wave ptx industri

WAVE PTX™

Push-To-Talk är inte längre bara för tvåvägsradio. Nu kan du kommunicera med dina kollegor direkt i din telefon eller via din dator. WAVE PTX™ är ett nätverksoberoende prenumerationstjänst för gruppkommunikation som med ett knapptryck ansluter dig och ditt team.

Med WAVE PTX™-mobilapp kan du använda din smartphone som PTT-enhet och enkelt kommunicera med andra  handapparater, mobilstationer mobil- och datoranvändare.

I appen har du möjligheten till gruppsamtal, individanrop, skicka multimedia och textmeddelande till andra användare. Du kan även se dig själv och andra användare direkt i appens kartfunktion.

Safeguard

Med WAVE PTX™ Safeguard-licens får du fler funktioner som underlättar kommunikationen. Möjligheten att göra nödanrop, skicka nödlarm, aktivera diskret lyssning och skapa temporära plats-baserade talgrupper är några av funktionerna som Safeguard erbjuder.

Motorola TLK100

TLK100, TLK110 & TLK150

Att använda din smartphone för kommunikation är inte optimalt i alla lägen. TLK100i och TLK110 kan användas där behovet för en mer ruggad enhet finns. Handapparater, med tydlig PTT-knapp, som använder 3G, 4G eller Wi-Fi för att koppla ihop dig med andra WAVE PTX™-användare.

TLK100i är IP54-klassad och testad för MIL-STD 810G.

TLK110 är IP67-klassad och testad för MIL-STD-810H

Behöver du en fastmonterad enhet så finns TLK150. En mobilstation som, likt TLK100i och TLK110, använder sig av 3G, 4G eller Wi-Fi.

Samtliga enheter är utrustade med Bluetooth, för möjligheten att koppla trådlösa ljudtillbehör, och GPS, som tillsammans med WAVE PTX™ Dispatch visar din GPS-position i realtid.

wave-dispatch-monitor

WAVE PTX™ Dispatch

Med hjälp av WAVE PTX™ web-dispatch får du ett verktyg som effektiviserar arbetsflödet. Du kan lyssna på flera talgrupper samtidigt, gör individanrop till en eller flera individer och även göra områdesbaserade talgrupper.

I kartvyn kan du följa dina användare, återskapa platshistorik och skapa geofence, för att säkerställa att ingen lämnar sitt arbetsområde.

Utöver detta kan du även skicka textmeddelanden och filer samt ta emot videosamtal från användarna.

komradio-sakerhet

WAVE PTX™ Gateway

Har du ett befintligt MOTOTRBO-radiosystem kan du integrera det med hjälp av WAVE PTX™ Gateway. Detta ger dig möjligheten att utöka ditt täckningsområde utan dyra kostnader för att projektera och driftsätta flera radiositer.

Säkerhet

När du använder WAVE PTX™ kan du känna dig trygg med att din kommunikation är krypterad och säker. All kommunikation går över krypterade servrar som säkerställer att ingen obehörig har tillgång till just din kommunikation.

Mer information om säkerheten och ytterligare vad WAVE PTX™ har att erbjuda hittar du i produktbladen nedan.

Frågor om WAWE PTX?

KONTAKTA OSS

Kontaktformulär

Vänligen fyll i detta formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.